Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Ford pozitívan értékeli a havas tesztet+VIDEÓ!

2010.12.21

Kép A teszten Latvala kettő, míg Hirvonen három napot töltött el: a csapat pénteken térhetett haza. Loriaux: "Nem beszélhetünk túl sokat az autóról (a szabályozás miatt), de azt elmondhatjuk, hogy minden nap körülbebül 250km-t tettünk meg. Míg Jarinak nem voltak túl kedevzőek az útviszonyok, Mikkonak annál inkább"

Valamint elárulta, hogy "van még egy-két alkatrész amit szeretnénk fejleszetni; de hát ez mindig így van. De annak rendkívül örülök, hogy a pilótáinknak tetszett a Fiesta. Az egyetlen probléma az, hogy nem tudjuk mennyire jó az autó, nem tudjuk mihez mérni, hiszen a Focus egy teljesen más gép. Az, hogy hol tartunk, csak Svédországban, a legelső szakaszon fog kiderülni."

A csapat svédországi tesztje egy négynapos, portugáliai murvás próba folytatása volt. Január végéig semmiképpen sem fognak komolyabban tesztelni, és akkor is csak a Karlstad központú svéd versenyt megelőző finomhangolás miatt. Ennek ellenére nem pihenhetnek: "Eléggé nagy rohanás lesz nálunk, hiszen Svédországra 10 autót kell felkészítenünk és futtatnunk. Ráadásul rengeteg fejleszteni valónk is van, plusz hamarosan homologizációs ellenőrzés is lesz. Hamar el fog telni ez az egy hónap..."-fejezte be.